Bo mitt i sagoskogen

From 1 oktober 2022 till 31 maj 2023 är bokningssystemet stängt och tar vi bara emot offertförfrågningar för litet större bokningar;
en stuga eller en villa i minst tre nätter.

Professorsvillan är stängd för renovering och öppnar med
fler gästrum och en ny matsal lagom till julen 2022!

Skicka din förfrågan till lotta.vonscheele@malingsbofastighet.se

Malingsbo herrgard - Handlarens villa

Handlarens villa – hyr hela villan

Den gamla handlarbostaden är en tvåvåningsvilla från mitten på 1700-talet. Det finns sex individuellt inredda sovrum som delar på tre duschrum med WC i korridor. På bottenvåningen ligger matsalen och salongen. Köket har restaurantstandard.

Till Handlarbostaden hör en syrén-inramad trädgård med flera sittgrupper.

Läs mer och se fler bilder

Professorsvillan – rum med självhushåll i gemensamt kök

Professorsvillan – ursprungligen Inspektorbostaden – är en tvåvåningsvilla från tidigt 1800-tal. Det finns än så länge två individuellt inredda sovrum som delar på två duschrum och extra WC i korridor. På bottenvåningen ligger kök och salong. Köket är nyrestaurerat i ett försök att återskapa ett kök så som det kan ha sett ut när Skogshögskolans professorer flyttade in i villan 1901.

Till Professorsvillan hör  under sommarsäsongen ett par grupper med utemöbler och en grill.

Läs mer och se fler bilder

Tättas stuga eteriör

Tättas stuga – stuga för självhushåll

I herrgårdsparken, med utsikt över Malingsbosjön och med en egen uteplats, ligger Tättas stuga. Stugan som är på ca 60 kvm har två stora sovrum, duschrum och ett stort, fullt utrustat kök. Stugan är barnvänlig och trivsamt inredd för sex till åtta personer. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och en våningssäng. Det andra har en våningsäng och en bäddsoffa. Husdjur är välkomna!

Läs mer och se fler bilder

Malingsbo herrgard - Tradgardsstugan

Trädgårdsstugan – stuga för självhushåll

I herrgårdsparken, med utsikt över Malingsbosjön och med en egen uteplats, ligger Trädgårdsstugan. Stugan som är på ca 65 kvm har två sovrum, duschrum och ett fullt utrustat kök. Stugan är barnvänlig och trivsamt inredd för fyra till sex personer. Båda sovrummen har en våningsäng och det lilla vardagsrummet är möblerat med en bäddsoffa. Husdjur är välkomna!

Läs mer och se fler bilder

Boka boende

I stolt samarbete med